Novosti

Srijeda, 09 Svibanj 2018 07:13

Šetnica uz rijeku Dravu

Produženjem "Promenade", poznate osječke šetnice uz rijeku Dravu, stvorila se potreba za postavljanjem novih rasvjetnih tijela.

Projektni tim Lipaprometa ponudio je investitoru praktično, lijepo, učinkovito i inovativno rješenje usmjereno na stvaranje atraktivnog i suvremenog vizualnog doživljaja prostora uz brigu o zaštiti okoliša kao i o smanjenju troškova za električnu energiju koji sve više opterećuju gradski proračun.

Projekt je realiziran s LED dekorativnim svjetiljkama tipa Stela Round proizvođača Philips. Uz jednostavnu montažu i dizajn budućnosti suvremena LED tehnologija već danas je stigla u Osijek i omogućila sigurnu i ugodnu šetnju u noćnim satima. Ostvarena ušteda uz predivan dizajn šetnice i kvalitetan efekt rasvijetljenosti razlozi su zbog kojih će uskoro doći do zamjene većeg broja svjetiljki na starom dijelu šetnice uz grad na Dravi.

 

O nama

Portal Info Energija namjenjen je kupcima/korisnicima prirodnog plina i drugih vrsta energija. Osnovna namjena je pomoć krajnjem korisniku u odabiru opskrbljivača prirodnim plinom, upoznavanje svakog pojedinog opskrbljivača, isticanje cijena i njihovih usluga.