Novosti

Srijeda, 25 Rujan 2019 11:13

Hrvatska elektroprivreda dobitnik Oracleove nagrade za održivu inovaciju

Hrvatska elektroprivreda ovogodišnji je dobitnik nagrade za održivu inovaciju koju dodjeljuje tvrtka Oracle.

Dodjelom nagrade odaje se priznanje organizacijama za dosljednu primjenu načela održivosti u svakodnevnom poslovanju te za promociju održivosti kao temelja društveno odgovornog poslovanja. Ovogodišnji dobitnici nagrade korištenjem Oracleovih alata postižu izvrsne rezultate u zaštiti okoliša, smanjenju troškova i povećanju efikasnosti.

 

- Okolišna transformacija Hrvatske elektroprivrede odražava se u visokoj razini inovacije koja rezultira povećanjem vrijednosti tvrtke, ali i visokom stupnju održivosti poslovanja - izjavio je Jon Chorley, potpredsjednik za tržišnu strategiju te direktor za održivo poslovanje tvrtke Oracle i dodao: - Oduševljeni smo inovativnom upotrebom Oracle Cloud tehnologija u Hrvatskoj elektroprivredi kojom se samo potvrđuje zajednička predanost prema održivoj budućnosti zbog čega nam je čast dodijeliti ovu nagradu.

Dobitnici nagrade proglašeni su u sklopu konferencije Oracle OpenWorld, koja se od 16. do 19. rujna održala u San Franciscu i koja je okupila desetke tisuća sudionika te više milijuna pratitelja online.

O nama

Portal Info Energija namjenjen je kupcima/korisnicima prirodnog plina i drugih vrsta energija. Osnovna namjena je pomoć krajnjem korisniku u odabiru opskrbljivača prirodnim plinom, upoznavanje svakog pojedinog opskrbljivača, isticanje cijena i njihovih usluga.