Plin Vtc d.o.o.

Počeci tvrtke PLIN VTC d.o.o. vežu se uz plinofikaciju grada Virovitice koja započinje 1976. godine u sklopu Munje, radne organizacije za izvođenje plinskih instalacija i distribucije prirodnog plina. Tijekom osamdesetih i devedesetih godina došlo je do nekoliko organizacijskih promjena da bi 1990. godine djelatnosti distribucije i opskrbe prirodnog plina i djelatnost proizvodnje, distribucije i opskrbe toplinske energije djelovale unutar komunalne tvrtke Virkom d.o.o.

Današnja tvrtka PLIN VTC d.o.o. posluje od 1. svibnja 2009. godine kada su u nju kroz proces podjele s preuzimanjem, a radi potrebe usklađivanja organizacije poslovanja s novom zakonskom regulativom vezanom za tržište plina, izdvojene energetske djelatnosti iz tvrtke Virkom d.o.o.

 

Kontakt

Trg bana Josipa Jelačića 21/II
33000 Virovitica
033/638 458
033/721-306
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više u ovoj kategoriji: « Plinara d.o.o. Plin Vrbovec d.o.o. »

O nama

Portal Info Energija namjenjen je kupcima/korisnicima prirodnog plina i drugih vrsta energija. Osnovna namjena je pomoć krajnjem korisniku u odabiru opskrbljivača prirodnim plinom, upoznavanje svakog pojedinog opskrbljivača, isticanje cijena i njihovih usluga.