Novosti

Utorak, 27 Veljača 2018 07:43

Atika projketi

Projektantska tvrtka Atika d.o.o. sa sjedištem u Trogiru osnovana je 2008. god. Tvrtku su osnovali Ervin Terzić i Vice Prister. U 2011. god. tvrtci se priključio i arhitekt Damir Jukić. Svi zaposlenici diplomirani su inženjeri s višegodišnjim iskustvom na brojnim projektima različitih stupnjeva kompliciranosti projektiranja i izvedbe. Kao mladi projektantski tim, te prateći suvremene trendove u izgradnji diljem svijeta, investitorima nudimo kvalitetu, fleksibilnost i brzinu pri projektiranju.

Kao tvrtka specijalizirani smo za izradu arhitektonskih i građevinskih projekata za objekte visokogradnje svih namjena korištenja, kao što su stambeni, poslovni, sportski, vjerski, javni i ostali objekti. Za sve projekte nudimo kompletnu projektnu dokumentaciju od početka investicije do same realizacije, uključujući i stručni nadzor pri građenju.

Više...

O nama

Portal Info Energija namjenjen je kupcima/korisnicima prirodnog plina i drugih vrsta energija. Osnovna namjena je pomoć krajnjem korisniku u odabiru opskrbljivača prirodnim plinom, upoznavanje svakog pojedinog opskrbljivača, isticanje cijena i njihovih usluga.