Novosti

Utorak, 23 Srpanj 2019 11:07

Zaposlenici HEP Opskrbe u akciji „Oboji dom“

U sklopu korporativnog volontiranja Zaposlenici HEP Opskrbe organizirali bojanje  Caritasove kuće za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi na Treąnjevci

Zagreb, 19. srpnja 2019. – Tijekom jednodnevnog korporativnog volontiranja, zaposlenici HEP Opskrbe obojili su zidove spavaćih soba u Caritasovoj kući za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi na Treąnjevci. Iako neki od zaposlenika, koji su sudjelovali u akciji, imaju vrlo malo ili nimalo iskustva, to ih nije pokolebalo da se s velikom ľeljom i voljom uključe u ovu hvalevrijednu priču, kako su je interno nazvali, „Oboji dom“.

 

Za ovu prigodu, HEP Opskrba darovala je Caritasovoj kući na Treąnjevci i potrebnu ličilačku opremu te poklone za djecu, a zaposlenici su joą dodatno vlastitim sredstvima odlučili učiniti djeci boravak u kući ugodnijim te su im opremili sobe novim stolnim svjetiljkama i posteljinom.

Direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić, tom prigodom je izjavio: „Izuzetno nam je drago da smo se uključili u ovu vrstu korporativnog volontiranja. HEP Opskrba je tvrtka koja prepoznaje vaľnost druątveno odgovornog poslovanja i ulaganja u druątvenu zajednicu. Do sada smo već imali nekoliko projekata usmjerenih na očuvanje okoliąa te smo kroz donacije pomagali socijalno osjetljivim kategorijama druątva, a ovo je prvi put da smo se ovako aktivno i vlastitim snagama uključili u pomaganje djeci te vjerujem da je ovo samo početak jedne veće priče“

Caritas Zagrebačke nadbiskupije u Kući Treąnjevka prima na smjeątaj djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi osnovnoąkolskog i srednjoąkolskog uzrasta do njihove punoljetnosti, odnosno zavrąetka ąkolovanja. Kapacitet Kuće je 19 kreveta, a trenutno je na smjeątaju 15 korisnika u dobi od 14 do 19 godina.

O nama

Portal Info Energija namjenjen je kupcima/korisnicima prirodnog plina i drugih vrsta energija. Osnovna namjena je pomoć krajnjem korisniku u odabiru opskrbljivača prirodnim plinom, upoznavanje svakog pojedinog opskrbljivača, isticanje cijena i njihovih usluga.