Novosti

Četvrtak, 12 Ožujak 2020 12:53

GPZ-Opskrba: Niže cijene plina za kućanstva

Gradska plinara Zagreb-Opskrba odlučila je smanjiti cijenu plina za krajnje kupce kategorije kućanstvo koji koriste javnu uslugu opskrbe plinom za 5,3 posto u odnosu na dosadašnju. 

 

Odluka će se od 1. travnja primjenjivati na sve korisnike u obvezi javne usluge na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar

Bitan čimbenik zbog kojeg će cijena plina biti snižena je postupak nabave plina koji je GPZ-Opskrba pravovremeno provela te postigla značajno nižu dobavnu cijenu plina, navodi se u priopćenju.

Aplikacija Moj račun

"Uz bitno nižu cijenu, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju Moj račun te omogućila kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna e-mailom čime korisnik uvelike štedi svoje vrijeme, a sustavom dojava stanja i mjesečnih obračuna, kontrolu svih troškova i potrošnje plina", priopćeno je iz GPZ-Opskrbe. 

Odluka Uprave GPZ-Opskrbe o osjetnom smanjenu cijena iskaz je društvene odgovornosti i ima za cilj zaštitu postojećih, ali i budućih potrošača na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar.

Preuzeto: http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/gpz-opskrba-nize-cijene-plina-za-kucanstva-30047?fbclid=IwAR1DvxZlgbgRhtqF4EW_ElYD2JK1ILiddsS3FZRhu-V0vGwtojbGJUmpA0E

Srodni sadržaj (po oznakama)

O nama

Portal Info Energija namjenjen je kupcima/korisnicima prirodnog plina i drugih vrsta energija. Osnovna namjena je pomoć krajnjem korisniku u odabiru opskrbljivača prirodnim plinom, upoznavanje svakog pojedinog opskrbljivača, isticanje cijena i njihovih usluga.